Air Jordan 6 te Koop

Air Jordan 6 te Koop Air Jordan 6 te Koop Air Jordan 6 te Koop

Maar, zoals eerdere aanbiedingen aangeven, zal het waarschijnlijk het origineel (hier afgebeeld) heel goed nabootsen. Witte neutrale kleuren zullen een groot deel van het bovenwerk aankleden, terwijl de titulaire "Midnight Navy" accenten naast de tussenzool, de Jumpman-logo's en de tong ook. Air Jordan 6 Heren/Dames Vetersluitingen zullen het voorbeeld volgen met een neutrale iconografie bovenop, terwijl het loopvlak de constructie afrondt met een ijzige, doorzichtige aanraking.

[Image: 21jan139.jpg]

Terwijl de Air Jordan 6 Schoenen zijn 30e verjaardag viert, levert hij een gezonde mix van originele en retro stijlen. De iconische "Carmine" colorway zette het feest half februari in gang, maar een recent bevestigd paar in een "Electric Green/Black"-mix is klaar om in juni een score toe te voegen aan de eerste categorie. Net als de inaugurele stijl van het model uit 1991, verwent het komende paar zich bijna exclusief met een donkere nubuck door het hele bovenwerk.

De vetersluiting en tongmantel behouden hun oorspronkelijke constructie, maar zijn gedeeltelijk ondergedompeld in neon-geïnspireerde flair. Air Jordan 6 Bestellen Op raceauto's geïnspireerde treklipjes op de hiel genieten van de levendige groene tint en zitten boven de Jumpman-branding (niet 'NIKE AIR). Tussenzolen presenteren echter de titulaire "Electric Green" -kleur het meest prominent, ter vervanging van de Chicago Bulls-vriendelijke infraroodtint van de afgelopen decennia. Als een modern tintje aan de populaire Jordans heeft Team Jumpman glow-in-the-dark-mogelijkheden toegevoegd aan het semi-doorschijnende loopvlak onder de voet.

Premium, harige suède constructie door het hele lichaam van de retro's verwent in een tonale stijl, net als canvas details en opbergzakken. Air Jordan 6 te Koop Hakken zijn gemerkt met de tekst 'NIKE AIR', passend bij het mijlpaaljaar van de Jordan 6; de eigen logo's van de Houston-inwoner verschijnen op de mediale tussenzool, vetersluiting, inlegzool, opbergzakvoering en de halfdoorschijnende buitenzool. Bekijk hier beelden van de Travis Scott x Air Jordan 6 “British Khaki”.

Om een gestapelde week van drops nog beter te maken, leveren Travis Scott en Jordan Brand de gezamenlijke Kopen Air Jordan 6 "British Khaki" precies op tijd voor La Flame's verjaardag. Na een snelle L via de loterij eerder deze week, staan zowel SNKRS als retailers in de rij om de jonge, immer populaire artiest hun beste wensen te bieden. Dit maakt het des te beter voor ons, aangezien meer dan een handvol dealers het bovengenoemde paar vrijgeven in de maten voor volwassenen, PS en TD.

http://www.wishlopen.com


dorento

7 Blog posts

Comments